-5%

The health factory - Nano Magnesium 70ppm - 1L

Vorige Artikel 9 van 36 Volgende
€ 60,00 € 57,00 (inclusief btw)
Voorraad 97 stuks

The health factory - Nano Magnesium 70ppm - 1L

Nano magnesium is vloeibaar en dat is zeer prettig en wordt altijd opgenomen door het lichaam. 100% opname en geen hulpstoffen. Dat is de Nano magnesium van The health factory. Het komt meteen in de bloedbaan. Het is een fles en bevat gezuiverd water met minuscule elementaire deeltjes magnesium. Zo klein dat ze opgelost zitten in het water. Het is enorm zuiver en ook voor kinderen perfect omdat het smaak- en geurloos is en je het gewoon in je drinken kan doen.

Dus heb je een magnesiumtekort, of vermoed je dat je dit hebt, of wil je extra je lichaam ondersteunen, dan kan je met het nano magnesium of eventueel een goed magnesiumcitraat dit tekort goed opvangen.

Magnesium voert zo’n 200 functies uit in ons lichaam. Onder andere draagt het bij tot een vermindering van vermoeidheid, een normaal energieleverend metabolisme, een goede electrolytenbalans,  de normale werking van het zenuwstelsel en psychologische functies, de normale werking van spieren en eiwitsynthese, de instandhouding van normale tanden en botten en speelt het een rol in het celdelingsproces.

Het woord Nano verwijst naar iets dat een zeer kleine deeltjesgrootte heeft en zich in een vloeibaar medium (zoals water) kan oplossen zonder dat de deeltjes naar de bodem zinken of op het oppervlak drijven. Bij Nanomineralen komt dit vanwege hun unieke elektromagnetische lading en extreem kleine deeltjesgrootte.

Deeltjesgrootte is een belangrijke factor voor een goede opname van mineralen, vanwege de fundamentele fysische wet die stelt dat hoe kleiner het deeltje is, hoe groter het relatieve deeltjesoppervlak is. Het is dit oppervlak dat het lichaam gebruikt om voedingsstoffen af te breken en op te nemen. Hoe groter het oppervlak, hoe beter voedingsstoffen kunnen worden benut.

Nanomineralen worden gekenmerkt door een extreem kleine deeltjesgrootte, die veel beter geabsorbeerd kunnen worden dan pillen of poeders. Ze zijn ook het antwoord voor mensen met spijsverteringsproblemen waarbij de absorptie van vitaminen en mineralen ernstig is verstoord. Het is aangetoond dat mineralen uit gesteenten en kleisoorten slechts voor 20 tot 40% geabsorbeerd kunnen worden. Mineralen zijn vaak gebonden aan (amino) zuren om absorptie te verbeteren. Gecheleerde mineralen worden voor 50 tot 60% geabsorbeerd. Nanomineralen worden volledig geabsorbeerd. Wanneer de vloeistof even in de mond wordt gehouden alvorens te slikken, worden de mineralen direct in het lichaam opgenomen en onmiddellijk gebruikt.

 

 

© 2016 - 2021 Gewoon Lekker Puur | sitemap | rss