-5%

The health factory - Nano Zink/Koper 1L

Vorige Artikel 8 van 18 Volgende
€ 60,00 € 57,00 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks

The health factory - Nano Zink Koper 1L

Vanaf 21 maart 2022 verandert de verpakking van dit product. De inhoud en de werking blijven hetzelfde. 

Het woord Nano verwijst naar iets dat een zeer kleine deeltjesgrootte heeft en zich in een vloeibaar medium (zoals water) kan oplossen zonder dat de deeltjes naar de bodem zinken of op het oppervlak drijven. Bij Nanomineralen komt dit vanwege hun unieke elektromagnetische lading en extreem kleine deeltjesgrootte.

Deeltjesgrootte is een belangrijke factor voor een goede opname van mineralen, vanwege de fundamentele fysische wet die stelt dat hoe kleiner het deeltje is, hoe groter het relatieve deeltjesoppervlak is. Het is dit oppervlak dat het lichaam gebruikt om voedingsstoffen af te breken en op te nemen. Hoe groter het oppervlak, hoe beter voedingsstoffen kunnen worden benut.

Nanomineralen worden gekenmerkt door een extreem kleine deeltjesgrootte, die veel beter geabsorbeerd kunnen worden dan pillen of poeders. Ze zijn ook het antwoord voor mensen met spijsverteringsproblemen waarbij de absorptie van vitaminen en mineralen ernstig is verstoord. Het is aangetoond dat mineralen uit gesteenten en kleisoorten slechts voor 20 tot 40% geabsorbeerd kunnen worden. Mineralen zijn vaak gebonden aan (amino) zuren om absorptie te verbeteren. Gecheleerde mineralen worden voor 50 tot 60% geabsorbeerd. Nanomineralen worden volledig geabsorbeerd. Wanneer de vloeistof even in de mond wordt gehouden alvorens te slikken, worden de mineralen direct in het lichaam opgenomen en onmiddellijk gebruikt.

zink & koper

Zink en koper moeten worden aangevuld in combinatie met elkaar (verhouding 10: 1). Zink is een belangrijk anti-oxidant voor ons lichaam en draagt bij tot een normaal metabolisme van vetzuren, vitamine A en eiwitsynthese. Zink werkt mee aan de instandhouding van normale botten, haar, nagels en huid, en een normaal gezichtsvermogen. Het speelt ook een rol in de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed en ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem.

Koper is ook een anti-oxidant en ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem net als zink. Het draagt bij tot de instandhouding van bindweefsels en de normale pigmentatie van het haar en de huid. Koper ondersteunt ook de normale werking van het zenuwstelsel, het ijzertransport in het lichaam en een normaal energieleverend metabolisme.

 

Alle producten van The health factory worden gebotteld in donkerviolet glas, waardoor het volledige spectrum van zichtbaar licht met uitzondering van ultraviolet (UVA) en infrarood (IR) wordt geblokkeerd. Het is bewezen dat violet glas de inhoud beschermt, waardoor deze veel langer goed blijft, hetgeen de prestaties van het product aanzienlijk vergroot.

© 2016 - 2023 Gewoon Lekker Puur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel