Nano Zink 1L

Vorige Artikel 8 van 42 Volgende
€ 60,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Nano Zink 1L

Vanaf 21 maart 2022 verandert de verpakking van dit product. De inhoud en de werking blijven hetzelfde. 

Nano zink:

  • Nano zink is elementair zink opgelost in het puurste water. Het is 100% opneembaar voor het lichaam en werkt daardoor snel en doeltreffend, zonder hoge doseringen te hoeven gebruiken*.
  • Nano zink is volledig vrij van toegevoegde stoffen en dus ook 100% zuiver.
  • Nano zink kan niet stapelen en bindt zich niet aan andere stoffen in de darmen, vanwege de effectieve opname van zink door het mondslijmvlies.

Het woord Nano verwijst naar iets dat een zeer kleine deeltjesgrootte heeft en zich in een vloeibaar medium (zoals water) kan oplossen zonder dat de deeltjes naar de bodem zinken of op het oppervlak drijven. Bij Nanomineralen komt dit vanwege hun unieke elektromagnetische lading en extreem kleine deeltjesgrootte.

Deeltjesgrootte is een belangrijke factor voor een goede opname van mineralen, vanwege de fundamentele fysische wet die stelt dat hoe kleiner het deeltje is, hoe groter het relatieve deeltjesoppervlak is. Het is dit oppervlak dat het lichaam gebruikt om voedingsstoffen af te breken en op te nemen. Hoe groter het oppervlak, hoe beter voedingsstoffen kunnen worden benut.

Nanomineralen worden gekenmerkt door een extreem kleine deeltjesgrootte, die veel beter geabsorbeerd kunnen worden dan pillen of poeders. Ze zijn ook het antwoord voor mensen met spijsverteringsproblemen waarbij de absorptie van vitaminen en mineralen ernstig is verstoord. Het is aangetoond dat mineralen uit gesteenten en kleisoorten slechts voor 20 tot 40% geabsorbeerd kunnen worden. Mineralen zijn vaak gebonden aan (amino) zuren om absorptie te verbeteren. Gecheleerde mineralen worden voor 50 tot 60% geabsorbeerd. Nanomineralen worden volledig geabsorbeerd. Wanneer de vloeistof even in de mond wordt gehouden alvorens te slikken, worden de mineralen direct in het lichaam opgenomen en onmiddellijk gebruikt.

 

© 2016 - 2023 Gewoon Lekker Puur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel