-5%

The health factory - Indium pipet 10ml

Vorige Artikel 10 van 63 Volgende
€ 60,00 € 57,00 (inclusief btw)
Voorraad 5 stuks

The health factory Indium pipet 10ml

Vanaf 21 maart 2022 verandert de verpakking van dit product. De inhoud en de werking blijven hetzelfde. 

Indium spoorelement in vloeibare vorm bestaande uit Indiumsulfaat. Indiumsulfaat kristallen opgelost in gezuiverd en gevitaliseerd water.

Indium is het op 7 na meest zeldzame element op aarde. Indium is tot op heden niet getraceerd in voedsel en in water, wel in het menselijk lichaam maar alleen tot het 25ste-40ste levensjaar. Opvallend is dat indium aanwezig is in moedermelk. 
Hoewel indium in de jaren 70 van de vorige eeuw uitgebreid onderzocht is en er een boek over geschreven werd door Dr. Robert Lyons (Indium, the missing Trace Mineral), is het nog steeds vrij onbekend dat indium een noodzakelijk spoorelement is. Dr. Schroeder deed in de jaren 70 van de vorige eeuw onderzoek naar indium en ontdekte dat de opname van mineralen en spoorelementen door de organen gemiddeld 142% steeg. Opmerkelijk waren vooral de verhogingen van chroom, zink, koper en mangaan, die van belang zijn voor de groei en de ontwikkeling van weefsels. Tevens is gebleken dat indium de hypofyse, epifyse en hypothalamus activeert, waardoor 31 hormonen in het lichaam beter met elkaar in balans zijn.  Indium is een essentieel spoorelement voor de productie van hormonen.

Inname en dosering: 
1 druppel per dag puur innemen, direct na het opstaan. 10 à 15 minuten wachten met eten en drinken. 
 
Let op:  Voorzichtigheid geboden bij het gebruiken van Indium in combinatie met hormoonpreparaten, fytooestrogenen en de anti-conceptiepil. 

Ingrediënten: 10ml indiumsulfaat

© 2016 - 2023 Gewoon Lekker Puur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel