Shungite Telefoon sticker

Vorige Artikel 2 van 4 Volgende
€ 14,99 (inclusief btw)
Voorraad 6 stuks

Shungite Telefoonsticker

Telefoon sticker van Shungit, gepolijst en in rechthoek geslepen, deze sticker is 15 x 30 mm en 6 mm dik. 

Shungite zorgt voor een absorptie van straling.

Shungite komt uit Rusland, nog specifieker uit de republiek Karelië, en is bekend als de beste steen tegen straling. Shungite is een helende steen met een unieke samenstelling. Shungite kalmeert, geeft troost, is aardend, versterkt het immuunsysteem en absorbeert negatieve invloeden en elektromagnetische straling.

Een certificaat van echtheid van Shungit is opvraagbaar (taal is Russisch).

Werking

Shungite biedt krachtige bescherming tegen verschillende bronnen van straling (bijvoorbeeld de elektromagnetische straling van mobiele telefoons, laptops, magnetrons en andere apparatuur) en schadelijke invloeden. Daarnaast reinigt en ontgift de steen het lichaam en zuivert de ruimte waarin de steen geplaatst wordt. Fysiek verbetert de steen de weerstand en de algehele gezondheid. Shungite werkt ontstekingsremmend en verkoelend. Daarnaast vermindert het allergieën, stress en spanningshoofdpijn en kan helpen bij slapeloosheid.

Verzorging

Shungite kan beter niet met water gereinigd worden. Omdat de steen veel straling en negatieve energie in zich opneemt, is het belangrijk om de steen regelmatig te reinigen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

© 2016 - 2021 Gewoon Lekker Puur | sitemap | rss