Een nieuwe telefoon....nog meer straling?

Vorige Artikel 20 van 49 Volgende

Eens in de zoveel tijd kan je je telefoon vervangen. In principe is die van mij nog goed maar ik heb zelf nogal wat vraagtekens bij het effect van straling dus ik ben hier wat dieper ingedoken.

Zo merkte ik bij de vorige verandering van telefoon van een Samsung galaxy S7 naar een Samsung galaxy S9 een groot verschil. Ik kon mijn telefoon niet meer zo lang vasthouden er ontstaat dan een stress reactie in mijn lichaam, wat heftig en fijn dat ik zo gevoelig ben en dit kan waarnemen dacht ik maar wat ernstig dat dit de realiteit is.

Dit was voor mij de start om te onderzoeken hoe ik mezelf tegen straling kan beschermen en welke maatregelen ik in het dagelijks leven kan nemen om hier bewust mee om te gaan.

Ik heb toen een mooi merk gevonden wat gespecialiseerd is het beschermen en harmoniseren van straling namelijk de Energydots. Dit zijn kleine magnetische schijfjes in de vorm van een sticker die je op draadloze apparatuur kunt plakken.

Deze zijn er in verschillende vormen. Zo is er een  Aquadot en een petdot. 

De smartdot is specifiek voor mobiele apparatuur zoals mobiele telefoons, laptops, babyfoons, tablets etc.

De smartdot ben ik toen gaan gebruiken op mijn mobiele telefoon en ja wat is dat fijn ik merkte direct verschil. Zie hieronder ook een afbeelding van een test die is gedaan met straling gemeten in rode bloedcellen. Eén met gebruik van een smartdot één zonder en ook na een uur na het gebruik van een smartphone.

Het gaat hier om een onafhankelijke test uitgevoerd door The Centre of Biofield Sciences.

 

Energydots_werking

Krijg jij een verhit hoofd wanneer je telefoneert met je mobiele telefoon?

Apparaten zenden elektromagnetische frequenties uit bezorgdheid veroorzaakt elektromagnetische stress, dat je berooft van vitaliteit.

Energydots gaan schadelijke EMF's tegen en zorgen voor verlichting in de rode bloedcellen.

Toch heb ik het altijd vreemd gevonden dat ik zo'n verschil ervoer tussen de verandering van telefoon naar een Samsung galaxy S7 naar een S9.

Gaande weg in mijn eigen onderzoek begreep ik ook dat de mobiele telefoons vaak de gestelde normen overschrijden qua straling zoals voorgeschreven, want tja wie controleert dit?

Reden genoeg om eens het internet rond te zoeken en daar vond ik een interessant onderzoek.

 

Ik heb 2 interessante onderzoeken en bronnen gevonden die ik graag deel:

  1. Chicago Tribune

Bron link: https://www.chicagotribune.com/investigations/ct-cell-phone-radiation-testing-20190821-72qgu4nzlfda5kyuhteiieh4da-story.html

De Tribune ging een jaar geleden op pad om een ​​belangrijke vraag te onderzoeken: zijn mobiele telefoons zo veilig als fabrikanten en overheidsinstanties zeggen?

Deze test, betaald door de Tribune en uitgevoerd volgens federale richtlijnen in een geaccrediteerd laboratorium, leverde een verrassend resultaat op: blootstelling aan radiofrequente straling van de iPhone 7 - een van de meest populaire smartphones ooit verkocht - gemeten boven de wettelijke veiligheidslimiet en meer dan het dubbele van wat Apple uit eigen tests aan federale toezichthouders heeft gerapporteerd.

Wil je het uitgebreide artikel lezen klik dan zeker even door.

2. Overzicht van de laagste straling per telefoon die je nu kunt kopen:

https://www.statista.com/chart/12841/the-phones-emitting-the-least-radiation/

 

Radiation phones

bron: https://www.statista.com/chart/12841/the-phones-emitting-the-least-radiation/

Ben je benieuwd naar de straling van je huidige telefoon neem dan zeker een kijkje op bovenstaande link want daar is een link naar een Duitse website die alle telefoons in een database heeft opgenomen met daarbij de gemeten straling per telefoon.

Dat tot zover. Op basis van bovenstaand heb ik een keuze gemaakt voor een nieuwe telefoon met zo min mogelijk straling en dat voelt heel goed. Zeker met de komst van 5G waar ik nog veel vragen over heb wil ik hierin ook mijn eigen verantwoordelijkheid nemen voor zover mogelijk.

Dus wat doe ik om mezelf te beschermen:

  1. Ik zet de router uit 's nachts en alle telefoons staan uit of op slaapstand.
  2. Op mobiele apparatuur plak ik een Energydot. Werken deze voor 5G?

    De eerste testen zijn zeker positief. Enige kritische kanttekening die je kunt plaatsen is dat 5G nog niet volledig operationeel is waardoor je hier nog geen 100% ja op kan zeggen. Dus we wachten verdere testresultaten af van de leverancier. Ik weet wel dat er anti 5G frequenties in de nieuwe energydots zijn verwerkt.

  3. Ik maak bewuste keuzes bij de aanschaf van nieuwe (draadloze) apparatuur.  Denk hierbij niet alleen aan een mobiele telefoon. Bij het uitzoeken van een nieuwe oven zit er soms zelfs een wifi functie op zodat je deze met je telefoon kunt besturen.... Ik heb hiervoor vriendelijk bedankt.

Ik hoop jou zo een stukje op weg te kunnen helpen door het delen van mijn eigen ervaring en zoektocht.

©gewoonlekkerpuur.nl - Bianca

© 2016 - 2023 Gewoon Lekker Puur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel