Ontspanning cadeau inclusief persoonlijke boodschap

Artikel 1 van 21 Volgende
€ 5,99 (inclusief btw)

Ontspanning per post - magnesium vlokken cadeau 

Super leuk en origineel cadeau. Stuur iemand wat ontspanning per post (brievenbus). Hier hoef je niet voor thuis te blijven. Leuk om te geven en te krijgen. Magnesium zorgt ervoor dat de spieren zich kunnen ontspannen en kan worden opgenomen door de huid.

Zodra je het doosje opent krijg je gelijk een speciaal gevoel. De magnesiumvlokken zijn leuk ingepakt met een vilt papier en een strikje er om heen. Gun jij jezelf of je beste vriend(in) ook wat extra ontspanning?

Wat zit er in:

  • 250 gram magnesiumvlokken in een hersluitbaar zakje. Omwikkeld met vilt en een strikje. 
  • Een prachtige kaart met uitleg en waar ruimte is voor het bijschrijven van een persoonlijke boodschap.
  • Het doosje wordt tevens gebruikt als verzenddoos wel zo makkelijk en milieuvriendelijk. 

 

Hoe werkt het?

Je kunt dit leuke cadeau door ons rechtstreeks laten opsturen met een gratis persoonlijke boodschap. Deze wordt op de kaart bijgeschreven. Het enige dat je even moet aanpassen is het afleveradres ten op zichte van het factuuradres. De gelukkige die dit mooie cadeau ontvangt zal geen factuur onder ogen krijgen.

 

Gebruik:

Vul een bad of een voetenbad met warm water. Voeg naar eigen behoefte en wens magnesiumvlokken toe en ontspan.

Veel mensen slapen heerlijk na een magnesiumbad. Ook fijn bij stijve spieren. Tijd om jezelf of een ander eens te verwennen.

 

Voordeelset:

Wanneer je kiest voor de voordeelbundelset van 5 stuks, kun je de cadeautjes zelf versturen of geven. Heb je behoefte aan een offerte op maat voor grote aantallen? Stuur gerust een mail dan kunnen we kijken of we een passend voorstel kunnen doen. info@gewoonlekkerpuur.nl 

© 2016 - 2022 Gewoon Lekker Puur | sitemap | rss