Guasha Jade massage schraper

Vorige Artikel 15 van 27 Volgende
€ 12,50 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Guasha Jade massage schraper vorm vis

Guasha schraper van de edelsteen Jade voor voor het gezicht. Gebruik deze door over je huid te schrapen en zo je lichaam te helpen met het afvoeren van afvalstoffen.

De edelsteen jade staat bekend om zijn ondersteunende werking bij ontgiften en bij het herstel van weefsel na verwonding of operatie. Hij versterkt het zenuwstelsel en brengt deze tot rust. Groene jade brengt vreugde, levensenergie en harmonie. De steen heeft een positieve werking op planten en natuur en laat dit samenvloeien met je gehele fysieke en emotionele welzijn.

Gua Sha betekent letterlijk 'schrapen' van 'ziekten door gestagneerde energie'. Dit is een Chinese massagetechniek waarbij er met stenen over de huid wordt geschraapt. Met deze methode behandel je de huid waar blokkades behandelt moeten worden. Deze techniek kan een rode verkleuringen op de huid achter laten. Hoe sterker de blokkade, hoe roder de huid zal worden. De huid wordt hierbij niet beschadigd en de verkleuringen trekken weg binnen 2 tot 6 dagen. Een verandering is meteen te merken.

Jade algemeen:

De edelsteen jade stimuleert het loslaten van irritaties en boosheid en geeft harmonie en envenwicht in het dagelijks leven. Dit komt doordat jade een bevorderende werking op liefde en tolerantie heeft van jezelf en anderen. Ook ondersteunt deze edelsteen het verwijderen van gifstoffen en stimuleert het de nieren en bijnieren. 

vormgeving:

Deze jade Guasha massagesteen is in de vorm van een vis. Dankzij de sierlijke zachte ronde vormen erg prettig in gebruik. De afmetingen zijn 9 x 4 cm.

 

© 2016 - 2021 Gewoon Lekker Puur | sitemap | rss