Seleniet oplaadsteen met levensbloem (flower of life)

Vorige Artikel 9 van 41 Volgende
€ 12,50 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks

Seleniet oplaadsteen met levensbloem (flower of life)

Zeshoekige oplaadsteen van ca. 7x7,5 cm van Seleniet met gravering van de levensbloem ook wel bekend als de flower of life. Ideaal om kleine steentjes op te leggen om op te laden.

Over Seleniet:

Seleniet is de engelensteen bij uitstek. De toegeschreven werking van Seleniet is dat hij houvast en controle kan geven. De steen kan fysiek een positieve werking hebben op de ruggengraat, de hersenen en versterking op het weefsel. Daarnaast kan Seleniet een bevorderende werking op de vruchtbaarheid en borstvoeding hebben en kan pijnstillend werken, ook bij voorweeën. Seleniet kan een heilzame werking hebben bij oedeemvorming en het effect van vrije radicalen en ondersteuning geven bij hyperactiviteit en gespannenheid. Seleniet kan helpen bij het afschermen tegen negatieve energie en emoties van binnen en buitenaf. Seleniet kan helpen je jong, vitaal en vrolijk te voelen en de intuïtie te versterken.

Herkomst Marokko en ca. 100 gram.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

 

 

Herkomst Marokko en ca. 100 gram.

© 2016 - 2022 Gewoon Lekker Puur | sitemap | rss