Smudge set - Palo santo - Salie en Seleniet reinig je huis

Vorige Artikel 11 van 41 Volgende
€ 7,99
Het artikel is uitverkocht.

Smudge set - Palo santo - Salie en Seleniet

Wil jij ook ruimte maken voor nieuwe positieve energie? Je ontdoen van oude negatieve ballast. Dat kan!

Dan kun je er voor kiezen om deze smudge set hier voor te gebruiken. Met deze set kun je je huis, diverse ruimten, je edelstenen en je eigen energieveld reinigen. De seleniet steen maakt ruimte om na het reinigen weer positieve liefdevolle lichte energie aan te trekken.

Inhoud van de bundel (smudgeset):

  • Seleniet staaf
  • Palo santo (heilighout)
  • Salie smudgebosje
  • Omschrijving voor gebruik

Dit alles is handig verpakt in een transparant hersluitbaar organza zakje.

Seleniet:

Seleniet kan helpen bij het afschermen tegen negatieve energie en emoties van binnen en buitenaf. Seleniet kan helpen je jong, vitaal en vrolijk te voelen en jouw intuïtie te versterken. Daarnaast heeft seleniet zelfreinigende eigenschappen en is ook heel geschikt om andere edelstenen mee te reinigen en op te laden.

Palo Santo:

Wil jij je energie opschonen of je (werk)ruimte schoon houden? Met Palo Santo heilighout stokjes is dit zo gebeurd. Steek een houtje aan reinig je energieveld of een specifieke ruimte of voorwerp.

Na het verbranden van het hout moet de rook verspreid worden om de omgeving te reinigen en zuiveren van slechte geesten, negatieve energieën en andere boze krachten. Palo Santo heeft een plezierige en rustgevende geur.

Een klein beetje hout verbranden geeft een vredige warme atmosfeer en geeft je een fijne en relaxte stemming.

Salie:

Witte salie wordt ook wel wierrook genoemd van de indianen. Amerikaanse indianen gebruikte dit vroeger namelijk voor diverse rituelen. Hier kun je een ruimte energetisch mee reinigen maar ook voorwerpen en je eigen energieveld. Hier kun je negatieve energie uit je leefomgeving mee weghalen en ook je eigen energieveld mee opschonen. Eigenlijk zuivert witte salie alle soorten negatieve energieën.  Deze vorm van reinigen is krachtiger dan Palo santo.

 

Waarom deze combinatie:

Met salie kun je starten om eerst je eigen energieveld en daarna alle kamers in je huis te ontdoen van negatieve energie. Vervolgens kun je Palo santo gebruiken om hiermee je edelstenen te reinigen en deze regelmatig aan te steken nadat je bijvoorbeeld in een omgeving bent geweest met veel intense energie, dit kun je dus zien als onderhoudsbeurt.

Om  positieve zuivere energie aan te blijven trekken kun je seleniet gebruiken in je werk en leef omgeving. Deze fijne langwerpige seleniete staaf kun je ook gebruiken om over je lichaam heen te rollen of andere edelstenen mee op te laden.

Kortom een complete reiniging op alle vlakken. 

Persoonlijk vind ik de combinatie van Palo Santo met Seleniet echt prachtig! 

Wist je dat:

Kristallen moeten regelmatig worden gereinigd van energie en worden opgeladen met nieuwe energie. De combinatie van Palo Santo en Seleniet draagt daar aan bij!

© 2016 - 2022 Gewoon Lekker Puur | sitemap | rss