Liefdevolle ontspanning door de brievenbus - Limited edition

Vorige Artikel 6 van 41 Volgende
€ 17,50
Voorraad 3 stuks

Liefdevolle ontspanning door de brievenbus 

Wie stuur jij liefdevolle ontspanning door de brievenbus?

Deze bijzondere post is vanaf nu in gelimiteerde oplage beschikbaar. Stuur iemand ontspanning en liefde toe door de brievenbus. Zodra je het doosje opent stroomt de liefde over. De leuk ingepakte cadeautjes maken nieuwsgierig en de hartjes maken het helemaal af. Bovenop vind je een kaart waar ruimte is voor een persoonlijke boodschap. Deze boodschap kun je er natuurlijk zelf bij schrijven of door ons er op laten schrijven. Dan kun je het pakketje verder openen en komt een groot roze kwarts hart (uit madagaskar) ter grootte van ruim 7 centimer je verassen. 

Deze edelsteen is verbonden met ons hart en staat voor liefde en harmonie. Hij bevordert ook de relaties tussen geliefde en vrienden en naar jezelf toe. Daarnaast heeft Roze kwarts een kalmerende werking en brengt romantiek. 

Ook bevordert roze kwarts je inlevingsvermogen en zelfacceptatie. Het opent je hart en maakt je ontvankelijk voor liefde. Roze kwarts stimuleert ook de creativiteit en laat jou de schoonheid zien van het leven, kortom de must have edelsteen voor een liefdevol cadeau. 

Naast deze prachtige edelsteen bevat die leuke pakketje ook een zakje magnesiumvlokken voor een ontspannen avondje thuis. Deze magnesiumvlokken kun je gebruiken in een (voeten)bad waarna je heerlijk zult inslapen. Wist je dat magnesium goed kan worden opgenomen door de huid en ook de spieren laat ontspannen? 

Wie gun jij dit prachtige liefdevolle cadeau?

Wat zit er in:

  • Kaart met een persoonlijke boodschap
  • Roze kwarts hart geslepen uit Madagaskar ter grootte van 7 cm (incl omschrijving)
  • Zakje magnesiumvlokken (incl omschrijving voor gebruik)
  • Dit alles verpakt in een passende feestelijke verpakking met hartjes en lila roze papier. 

Let op dit is een limited edition dus op is echt op.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen die cadeau zelf op te sturen of te geven.

 

 

 

© 2016 - 2022 Gewoon Lekker Puur | sitemap | rss