Voor iedere bestelling ben ik dankbaar. Ik pak alles met zorg en liefde voor je in en mocht je advies nodig hebben geef ik je die graag. Hieronder staat kort beschreven hoe ik te werk ga.

Verzendprocedure:

Op werkdagen voor 12.00 uur besteld? Dan wordt jouw bestelling binnen uiterlijk 3 werkdagen verzonden, meestal binnen 24uur.

Na uw bestelling ontvangt u een track & trace barcode van My Parcel (onderdeel van TNT) waarmee je de bestelling kunt volgen.

  • Voor alle bestellingen binnen Nederland boven de €70,- betaalt u geen verzendkosten.
  • Voor alle bestellingen naar België, Duitsland, Luxemburg geen verzendkosten boven de €140,-.
  • Voor alle bestellingen naar Zweden, Spanje, Portugal, Frankrijk geen verzendkosten boven de €180,-

Mocht je een bestelling willen plaatsen vanuit het buitenland naar een ander land dat hier niet genoemd wordt neem dan contact met ons op voor alle tarief informatie via info@gewoonlekkerpuur.nl

Tijdens feestdagen en vakantieperiodes kunnen afwijkende levertijden gelden. Hierover wordt u tijdig geïnformeerd.

Betalingen:

Betalingen verlopen gemakkelijk via IDEAL waardoor ik de betaling direct ontvang. Mocht je liever per factuur betalen is dat ook geen probleem. Zodra de factuur betaalt is word jouw bestelling verzonden.

Retourneren:

Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop kunt u, mits het artikel ongebruikt is, uw bestelling retourneren. Neemt u hiervoor even contact op via info@gewoonlekkerpuur.nl. De kosten voor retournering (€5,95) zijn voor de koper. U heeft recht op retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. Mocht u willen retourneren ontvangt u een retour link met daarbij het retouradres.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen. 

Zie ook de algemene voorwaarden voor een volledige omschrijving.

Herroepingsformulier

Milieubewust:

Om het milieu zo min mogelijk tot last te zijn, hergebruik ik dozen. Het kan dus voorkomen dat je een pakket ontvangt waarbij de inhoud afwijkt van de opdruk op de doos.

© 2016 - 2023 Gewoon Lekker Puur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel