Sorteer op
per pagina
 • Oogkussen van zijde met edelstenen - Aquamarijn
  Oogkussen van zijde met edelstenen - Aquamarijn

  Oogkussen aquamarijn voor balans en vitaliteit - keelchakra. Deze verkoelende edelsteen maakt je scherpzinnig en doelgericht. Hij heft energetische blokkades op en helpt je om vanuit het hart te spreken en zet je terug in het nu.

  € 17,50
 • Oogkussen van zijde met edelstenen - Rozenkwarts
  Oogkussen van zijde met edelstenen - Rozenkwarts

  Oogkussen rozenkwart voor (zelf)liefde en harmonie - hartchakra. Deze zachte en liefdevolle edelsteen schenkt innerlijke rust. Vanuit rust en liefde kun je groeien, liefhebben, genezen en manifesteren. Contact met je gevoel

  € 17,50
 • Oogkussen van zijde met edelstenen - Amethist
  Oogkussen van zijde met edelstenen - Amethist

  OOGKUSSEN VAN ZIJDE MET EDELSTENEN - AMETHISTOogkussen, gevuld met biologisch lijnzaad en Amethist. Dit oogkussen is gemaakt van 100% ecologische zijde en katoen, heeft een perfecte pasvorm en helpt je te ontspannen. Het oogkussen…

  € 17,50
 • Oogkussen van zijde met edelstenen - Bergkristal
  Oogkussen van zijde met edelstenen - Bergkristal

  Bergkristal voor reiniging en healing - kruinchakra. Een krachtige genezer op alle fronten. Deze helende edelsteen zuivert je gedachtes en brengt het lichaam weer in balans. Geeft heldere inzichten in je eigen drijfveren.

  € 17,50
 • rozenkwarts massageroller
  rozenkwarts massageroller

  ROZENKWARTS MASSAGEROLLERMassageroller van de half-edelsteen Rozenkwarts voor het gezicht. De massageroller is ca. 14 x 5,5 cm en is verpakt in een leuk en handig opbergdoosje.

  Gewicht ca. 160 gram totaal met doos.

  Over…

  € 17,00
 • Abalone schelp (branden van witte salie en smudges)
  Abalone schelp (branden van witte salie en smudges)

  Prachtige schelp abalone, Geschikt voor het branden van losse witte salie en smudges.

  € 9,99
 • Palo Santo heilig hout stokjes in bewaarzakje + omschrijving
  Palo Santo heilig hout stokjes in bewaarzakje + omschrijving

  Wil jij je energie opschonen of je (werk)ruimte schoon houden? Met palo Sanot heilighout stokjes is dit zo gebeurd. Steek een houtje aan reinig je energieveld of een specifieke ruimte of voorwerp.

  € 5,99
 • Zoutsteen theelichthouder
  Zoutsteen theelichthouder

  Zoutsteen Himalaya is rustgevend en kalmeert je voor je gaat slapen, het geeft een ontspannend effect. Het wordt gebruikt als scrub, badzout of wordt verwerkt in het eten. Zoutsteen vermindert stresseczeem en huideczeem.

  € 5,99
 • Shungite Elite - tegen straling
  Shungite Elite - tegen straling

  Shungite komt uit Rusland, nog specifieker uit de republiek Karelië, en is bekend als de beste steen tegen straling.

  € 8,50
 • Shungite Telefoon sticker
  Shungite Telefoon sticker

  Shungite komt uit Rusland en staat bekend als de beste steen tegen straling. Dit stukje shungite steen is zo geslepen dat je hem gemakkelijk op je mobiele apparaten kan plakken zoals laptop of telefoon.

  € 14,99
 • Abalone Smudge kit met edelstenen salie en palo santo
  Abalone Smudge kit met edelstenen salie en palo santo

  Smudge kit met daarin een Abalone schelp, een bosje salie, 3 palo santo stokjes, een Toermalijn steentje en een Lemurisch kristal steentje. De ideale set om je leef- of werkomgeving mee te reinigen.

  € 19,99
 • Anti stralingskit XL
  Anti stralingskit XL

  Prachtige set ruwe edelstenen. in een houten doosje met omschrijving. Deze stenen set samen werkt tegen alle negatieve elektrische straling. Ideaal voor thuis, in uw kantoor, yogastudio, of slaapkamer.

  € 17,99
 • Shungite Piramide edelsteen tegen straling 3cm of 5 cm
  Shungite Piramide edelsteen tegen straling 3cm of 5 cm

  Piramides staan bekend om hun aardende effect. Daarom kunnen deze helpen bij klachten zoals hoofdpijn of migraine. Ook kan het de nachtrust, meditatie en concentratie bevorderen. Shungit is bekend als beste steen tegen straling.

  € 19,99
 • Saliebosje 12 cm
  Saliebosje 12 cm

  Dit saliebosje is gemaakt van gebundelde takjes en blaadjes salie om mee te smudgen. Witte salie wordt ook wel wierrook genoemd van de indianen. Amerikaanse indianen gebruikte dit vroege namelijk voor diverse rituelen.

  € 5,99
 • Guasha Jade massage schraper
  Guasha Jade massage schraper

  Guasha schraper van de edelsteen Jade voor voor het gezicht. bekend om zijn ondersteunende werking bij ontgiften en bij het herstel van weefsel na verwonding of operatie. Hij versterkt het zenuwstelsel en brengt deze tot rust.

  € 12,50
Sorteer op
per pagina
© 2016 - 2023 Gewoon Lekker Puur | sitemap | rss